Jan van Klooster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van Klooster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan van Klooster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de 4e klas gekomen bij Meester Honsbeek, die ook dit jaar trouwde in Leiden, Waar wij als klas ook heen zijn geweest.

  In de 4e klas gekomen bij Meester Honsbeek, die ook dit jaar trouwde in Leiden, Waar wij als klas ook heen zijn geweest. verder diverse oud schoolgenootjes herkend bij de aanmelding. o.a Albert Meijer. Wilma Jakobs, wanda koenders, Jan Oldenburger. wat namen die mij zo nog te binnen schieten zijn : Kitty Boon, Marjolein v Dieren, Jan Klein, Paul en martin Mansoor Ronnie Hoetmer. Wat ik mij ook nog goed kan herrinneren is de handarbeidjuf, helaas haar naam vergeten, maar zij kwam altijd op een brommertje, die ik dan ook heel vaak uit het fietsenhok mocht halen vanaf het schoolplein. Oja, ook Marijke van de Linde, maar zij verhuiste dit zelfde jaar naar Purmerend. Wat ik mij ook nog kan herrinneren is dat ik door een glazen deur gelopen tijdens een meerdaagse schoolreis, naar volgens mij Renkum. Daar was op dat moment ook een school uit Amsterdam Oost. Koop een pak Meel met mijn naam in kleine letters waarvan mijn voornaam alleen de j wordt gebruikt en dan een staart van de AAP, het engelsewoord voor sleutel en een absess -bs wordt cc, en natuurlijk zetten wij de punt voor ons mooie Nederland. Je bakt hier geen brood van met vlees, maar als je hier wat mee doet zie je vanzelf wel wat er gebeurd in een tegen bericht.

  Ds.G.Mansveltschool, 1970

  ?