Bekijk het volledige profiel van Jan van Klaveren en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Jan van Klaveren heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Mijn vrouw, Annie Willemstein,...

Mijn vrouw, Annie Willemstein, heeft op deze school gezeten. Haar vriendinnen en die van mij waren: o.a. Lenie Bazen, Jannie Boomsma. Wij wonen nu in Deurne N.Br. Wij zijn de enige van Klaveren in Deurne dus ons tel.nr is snel te vinden. Als iemand ons nog herkent neem dan contact op.

2004, Jan van Klaveren

We dansten daar met Henny de d...

We dansten daar met Henny de dochter van Marcel en hadden veel plezier. Mijn vrienden waren Hans en Wim Thijssen, helaas overleden. Onze vriendinnen waren Elly de Greef en haar vriendin met donker haar en krulletjes. Waar zijn ze gebleven?

2004, Jan van Klaveren

Heb regelmatig kontakt met Ruu...

Heb regelmatig kontakt met Ruud van Alken, Roel Kuil, Wim Heijdijk. Kees Hage is naar mijn informatie overleden. Verder heb ik het klasseboek van M4B en heb dus alle namen van onze klasgenoten. Dus ook van Jack van den Ende. Hier volgen de andere namen:Theo Bos, Erik Both, Frans Broekmans, Cor Bijlsma, Ruud van Dam, Jan Damme, Peter Deetman, Marinus van Deursen, Koos van Gestel, Jan van Hamburg, Jan Heimeriks, Kees Hendriks, Wim Hoegee, Ton Lutz, Henk van Meines, Henk de Neef, Theo Prins, Wim Schoonmade, Wim Tangerink.

2002, Jan van Klaveren
?