Bekijk het volledige profiel van Jan van Hoek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jan van Hoek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Aangenomen voor Gym en Aardrij...

Aangenomen voor Gym en Aardrijkskunde, Godsdienst er bij gegeven. Later Biologie erbij. 20 jaar lang gym gegeven en sinds 2000 alleen nog Biologie Mavo/TL en sinds 2007 bovenbouw HAVO en dan gecombineerd met ANW.

2010, Jan van Hoek

Ik was er twee morgens per wee...

Ik was er twee morgens per week vakleerkracht gym. Meester Folkersma was toen hoofd, maar het boterde geloof ik niet zo tussen hem en het bestuur?? Ik woonde op een oud vrachtschip aan de Hoornsche Dijk in Groningen en F. verscheen op zekere dag aan de andere kant van de loopplank (hij durfde er niet over), maakte zich bekend en vroeg of ik gym kon geven. Dat kon ik. "Dan tot dinsdag, haal de sleutel maar op school" Ik had een baan!

2010, Jan van Hoek

Eén jaar geweest. Voor het eer...

Eén jaar geweest. Voor het eerst van mijn leven met een computer gewerkt. Ponsbanden maakten we op school en zo kregen we contasct met een computer die in een apart gebouw stond, trillingsvrij en een constante temperatuur. Het schoolgebouw stond toen aan het eind van de Paterwoldseweg. Er was ook een blinde leraar, veel indruk gemaakt! Jan Abrahamse heeft mij ontzettend veel bijgebracht over Geografie (2e Nota RO en de Waddenzee). drs Charles Rosheuvel (Recht) vertelde de meest bloederige verkrachtingsverhalen en hoe 'Ik en de juristen'het weer mogen oplossen! Sport in de Martinihal was geweldig.

2010, Jan van Hoek
?