Jan van Dusschoten

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van Dusschoten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jan van Dusschoten heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Dat is lang geleden! Ik herinner me nog de rijtjes letters die we in de 1e klas moesten leren, meester Kok (hoe zal het met hem zijn??), Sytsma (die je zo lekker bij je oor kon pakken) en Kruidhof.

  Dat is lang geleden! Ik herinner me nog de rijtjes letters die we in de 1e klas moesten leren, meester Kok (hoe zal het met hem zijn??), Sytsma (die je zo lekker bij je oor kon pakken) en Kruidhof. Leuk om een aantal bekenden te zien ook op deze site. Lilian die bij me in de straat woonde, Rita, Elly, Josje de Laat, Ton Norberhuis (alles goed bij de gemeente, Ton?), Frans van Lieshout (van de Groeneweg toch?), Christa en Thea van Leuren tot mijn verrassing Ali Vermeulen, op wie ik als pukkie stiekem eigenlijk altijd een beetje verliefd was. Met jullie alles goed? Verder uiteraard mijn goede vriend Arjen Schotanus, nog vaak aan hem gedacht, hopelijk toch nog goed terechtgekomen? Zelden om iemand meer gelachen, maar je had op het de Bruijne wel een funeste uitwerking op mijn wiskundecijfer, wat een vertraging van mijn carriere met 1 jaar tot gevolg had. Rudy Ditewig ben ik nog wel eens tegen gekomen, al is dat ook al weer een decenium of 2 terug. Wat worden we oud, he? Ik woon nog steeds in Utrecht, heb 3 kinderen (de leukste van Nederland!!) van bijna 2, 5 en 7 jaar oud. Verder werk ik als psychotherapeut, wil je mijn woonboot en zo zien dan kan dat ergens op mijn webpagina. Als ik die hier invul krijg ik problemen, ze halen hem gewoon gelijk weg! Maar tik maar in: www, dan een punt, dan gestaltpsychotherapie en dan weer een punt en dan nl. Pffff, wat een gedoe..... En dat allemaal om onder die paar euro lidmaatschapsgeld uit te komen. Laat eens iets van jullie horen, oke? Mijn mailadres staat bij de site. groetjes, Jan

  2004, Jan van Dusschoten
  ?