jan vandrunen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan vandrunen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jan vandrunen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  zou het niet meer weten, alleen heb ik hr knol ooit eens een hamer door de garage zien gooien.

  zou het niet meer weten, alleen heb ik hr knol ooit eens een hamer door de garage zien gooien. De aanleiding van volgens mij Henk(kie) Jalink. Deze twee lagen elkaar niet zo. Verder zat er in mijn klas kees van der zijden. Alle namen van lerarenl komen mij wel bekend voor. Ik had toen een echte zundapp KS50 maar kwam altijd op de fiets naar school. In de garage stond ook nog een vliegtuigmotor met geloof ik 16 cil. Heb verder niks met mijn diploma gedaan.

  2004, jan vandrunen

  zat in de klas met Rene van de waal, woonde mathenesserlaan 300, zijn moeder was volgens mij huishoudster van de eigenaar.

  zat in de klas met Rene van de waal, woonde mathenesserlaan 300, zijn moeder was volgens mij huishoudster van de eigenaar. Prachtig huis. Verder hans van westrenen, woonde aan de Bellevoystraat en rene achternaam onbekend, woonde aan de claes de vrieselaan, tegenover de groentekiosk en had thuis een grote papagaai. Verder zat er in mijn klas een meisje die heette ina. Ze had maar een arm. Ergens op de vierambachtstraat (boven een boekenwinkel) woonde ook een meisje, waarvan ik naam niet meer weet, maar vond haar wel leuk. Alle leraren die woorden genoemd ken ik ook. Onze gymzaal was in de passarelstraat. Meester Moor kwam ik jaren geleden nog eens tegen vanwege mijn werk, mhr Moor had toen een controleerde functie van de schoolinspectie. Verder was er een strenge juffrouw, zij was volgens mij niet getrouwd en had haar, haar altijd in een knotje. Volgens mij heette zij jufr. Den bleeker. leuke herinneringen. grote klassen met een typische schoolgeur. hoge verwarmingen en kleine raampjes.

  2004, jan vandrunen
  ?