Jan van Bodegraven

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van Bodegraven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan van Bodegraven heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van deze school heb ik nog steeds vrienden en vriendinnen die ik regelmatig ontmoet.

  Van deze school heb ik nog steeds vrienden en vriendinnen die ik regelmatig ontmoet.

  Openbare MULO, 1952

  Een behoorlijke draai om mijn oren van de heer Nieuwland.

  Een behoorlijke draai om mijn oren van de heer Nieuwland. Een blauwe plek daarna. Ten onrechte. Dit deed mijn vader besluiten mij naar de Oudshoornse Mulo over te plaatsen. Daar heb ik 2 jaar later examen gedaan Mulo B Wat ik me ook herinner: de "10 geboden" van de MULO school met de bijbel. Als je niet braaf was geweest kon je die na schooltijd vele malen gaan overschrijven onder toezicht in het lokaal midden/boven. Wat te denken van de wat oversexte Korvas? Die ook een oogje had op de heer Nieuwland. Ook zie de heer Kruit nog zitten op zijn kussen in het raam.

  Ichthus MULO ULO MAVO, 1950

  Ik herinner me ook nog de heer Pasma rechtstreeks uit Tjummarum (Fr) De HBS toenmalig in het Burg.

  Ik herinner me ook nog de heer Pasma rechtstreeks uit Tjummarum (Fr) De HBS toenmalig in het Burg. Visserpark kende naast leerresultaten ook nog wel een heel apart toelatingsbeleid nl: Wie waren en wat deden je ouders of te wel je komaf. Daarom werd ik niet geselecteerd want het was een school van stand in die tijd. Ik ken daar voorbeelden van die ik hier niet wil opschrijven. Deze leerlingen hadden lagere cijfers doch hun ouders stonden in die tijd in hoog aanzien

  Bethlehemschool, 1944

  ?