Ontdek PLUS

Jan van der Wiel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Jan van der Wiel en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Jan van der Wiel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik heb fijne herinneringen aan de leraren Hoofd Hr.

    Ik heb fijne herinneringen aan de leraren Hoofd Hr. v.Ette en de heren Dessens, Jansen en v.Rossum. Mijn favoriete leraar was dhr.v.Rossum, leraar o.a. Nederlands. Als hij het verhaal vertelde van bijv.de "graaf van monte cristo" dan hing de hele klas aan z'n lippen. Als klasgenootjes herinner ik mij Peter Koetsenruyter, Hans Stieger, Annie Grandazi, Tinie v.Eijk, Piet Spel. Ik ben wel een paar namen vergeten, hoewel ik nog wel hun gezichten mij voor de geest kan halen. Reakties zijn van harte welkom

    St Tarcisius ULO, 1947

    Van 1940 t/m 1947 op deze school gezeten en herinner mij daarvan broeder Rosario, broeder Ludwin(voetballen en samensteller van het schoolelftal) en vooral broeder Bernardinus als hoofd van deze school.

    Van 1940 t/m 1947 op deze school gezeten en herinner mij daarvan broeder Rosario, broeder Ludwin(voetballen en samensteller van het schoolelftal) en vooral broeder Bernardinus als hoofd van deze school.Namen van klasgenoten die ik mij herinner o.a. Ludo Altink, FRans Bezemer, Frans Kropmans, Wim Landman, Dick Jansen, Benno Mens, broertjes Ketelaar en Donkersloot, Wim v.d.Eerden, Frans Klis, Hans v.d.Sman, Peter Koetsenruiter en nog vele anderen. Het oorspronkelijke schhoolelftal is later bijna in z'n geheel overgegaan naar de v.v. Activitas en daar heb ik nog vele jaren in gevoetbald. Mijn lagere-schooljaren heb ik vanklas 1 t/m 6 allen doorgebracht in de Schaepmanstraat, waarbij het schoolgebouw overging in de Nicolaaskerk met als pastoor Juffermans in die tijd. De pastorie grensde weer aan de kerk op de Mathenesserdijk en daaraan aansluitend de meisjesschool in de van Meursstraat met de nonnen die gehuisvest waren in het klooster in de Mathenesserstraat. Tot zover hoewel er natuurlijk nog veel meer herinneringen zijn.

    Nicolaas school, 1940