Bekijk het volledige profiel van Jan van der Velden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Jan van der Velden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zat bij Hans carton in de k...

Ik zat bij Hans carton in de klas die toen in de Vogeltjesbuurt woonde, dacht ik. Vooral de vierde klas staat me bij omdat daarin nogal wat stoere mannen zaten. Arno van de Boom bokste op de kermis tegen de kermismannen, er werden nogal wat mannen van school gestuurd. Ik herinner me dat een jongen, volgens mij Alex Stadwijk, door de kapelaan uit de bank werd geslagen en toen die even later zich bezorgd over hem heenboog, werd hij vol onder zijn evangelie geschopt. Een tekenleraar, die zware shag in de klas rookte en grote dikke wenkbrauwen had, wilde Karel onder zijn reet schoppen en die ving de voet op en liet de leraar door de klas hinkelen op een been. Kees van Gils, die de tas van Schuurmans vol klokhuizen had gestopt die hij op de cour had verzameld. Toen die hem wilde schoppen, hield Kees de prullenbak ervoor... Verder de bekende verhalen over het potlood )haar te lang, dan moest je naar de kapper in de Vughtstraat), Pietje Moerenhout, de ringel-es van Verrest, frans van Van Hoof, Wiskunde van Bilok ) die je hard en pijnlijk op je schouder stompte op elke lettergreep van je naam, als je iets vergeten was of fout had gedaan) Achteraf waren wij volgens mij een stel verschrikkelijke draken...

2004, Jan van der Velden

gezellige klas met uiteraard m...

gezellige klas met uiteraard mijn maat Kees Verdaasdonk, Fransje Martens, Martin Willems )veel getafeltennist ) gezellige treinreizen met Ina Faes, Marlies van Steen, Willem de Rooy, Jeanne Willems, Toon van Steenhoven ) vanuit Breda naar Heerlen) Klas 60. De jongste klas van de lichting 1971-1972, we waren allemaal 17-18 of 19.

2004, Jan van der Velden
?