Jan van der Kroon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van der Kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan van der Kroon heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas bij juffrouw Bouwer, maar volgens mij ook bij juffrouw Van Weerlee.

  Ik zat in de klas bij juffrouw Bouwer, maar volgens mij ook bij juffrouw Van Weerlee. Van de duif in de klas moest ik niets hebben. Als die uit de kooi ging, bleef ik in de gang.

  Zonnehof, 1971

  Zat in de klas bij o.

  Zat in de klas bij o.a. André Randsdorp en ging samen met Yvonne Groen, Marian Burggraaf en Leo Prins af en toe langs bij René Rood en Mieke de Rooij. Bijvoorbeeld om naar het EK voetbal te kijken.

  Joh. Enschedé voor M.E.A.O., 1983

  Ik weet nog bijna alle juffen en meesters: juf Vd Hoeff, Wassenaar (2e), Wolterbeek (zingen met Kerst op de Leidsevaart), Wassenaar (4e).

  Ik weet nog bijna alle juffen en meesters: juf Vd Hoeff, Wassenaar (2e), Wolterbeek (zingen met Kerst op de Leidsevaart), Wassenaar (4e). Meneer Van Dijk in de 6e. Veel ziek geweest. Tijdens kerst in de 4e bleek Meester Van Wilgenburg overleden. De 5e was (mede daardoor) helemaal een ramp; diverse 'nood-figuren' zoals Jur Visser. ************************************

  Nassauschool (Pr.Chr.-'scho..., 1973