Jan van der Horst

Kent 33 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Nieuw-Vennep

  Bekijk het volledige profiel van Jan van der Horst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Jan van der Horst heeft 3 klassenfoto's en kent 33 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  dit is dezelfde school als de zgn "Buurtschool", zie verder aldaar [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.

  dit is dezelfde school als de zgn "Buurtschool", zie verder aldaar [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Eerst naar de kleuterschool achter het hoofdgebouw met mijn fav. kleuterjuf..Juf Zaal??? weet nog dat ze in die periode trouwde en lang een foto daarvan gehad....niet meer dus. Weet nog dat het op het schoolplein gonsde van "She loves you, yeah, yeah, yeah....." Beatles dus, geen idee wat we zongen maar het klonk wel leuk....Juffrouw vd Berg? in de 1e klas? Na de 2e klas 'trokken ze het niet meer' met mij en ben ik vertrokken naar CNS De Hoef.. Alle gebouwen zijn inmiddels verdwenen naar ik begrijp.

  2004, Jan van der Horst

  1st twee jaar P-stroom metaal, daarna nog 2 jr autotechniek theorie.

  1st twee jaar P-stroom metaal, daarna nog 2 jr autotechniek theorie. Mooie tijd gehad; inderdaad de uren op de dependance waren leuke, vooral het heen en weer rijden. Tevens de 'facultatieve' uren waren geweldig zeilen op de Vinkeveense plassen bij jachthaven Bon. Vooral de 'werk'weken bij de zeilschool op De Kaag waren prachtig. Leraren; Hilbers (autotecniek?) geweldige vent; Stam (adjunct) "pietje" vd Kuylen; vaktekenen 'doordrukken jongens'....Geutjes Engels; van de LP 'Sticky Fingers' vd Stones het nummer "Brown sugar" vertalen, 'Boomchirurg' van Zuylen 'ach Kerel', ach vent', metaal, ..vele anderen - , later meer wellicht....

  2004, Jan van der Horst

  Volgens mijn herinnering heette deze school toen (nog) niet de wegwijzer maar iets als CNS de Hoef oid.

  Volgens mijn herinnering heette deze school toen (nog) niet de wegwijzer maar iets als CNS de Hoef oid. Toen ik daar voor het 1st kwam (vanaf CNS Mennonietenbuurt, Uithoorn/Amstelhoek) in de 2e klas was dit in het oude gebouw, spoedig daarna gingen we denk ik voor twee jaar naar het dorpshuis "Ons Huis". Er waren twee leerkrachten één juffrouw (naam is me ontschoten) voor klas 1-3 en (meester vd Louw) voor klas 4-6. We zijn nooit echt vrienden geworden.....Mijn beste vriend was Stefan Hennink (spelling?) zou graag horen hoe het hem is vergaan!

  2004, Jan van der Horst
  ?