Ontdek PLUS

Jan van den Broek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van den Broek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan van den Broek heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De jaarlykse kermissen met patat en de plastic Jaffa-bekertjes.

  De jaarlykse kermissen met patat en de plastic Jaffa-bekertjes. Zr. Albertus voor wie ik enige angst had. Dennis ??? die met zyn hoofd vast kwam te zitten tussen de spylen van het hek, waarna hy door 1 van de broers Clynk bevryd moest worden. Ooit een wandeling door de buurt, waarby we by groenteboer Oosterom (?, hy zat achter de Kardinaal de Jong) een ysje kregen. Ik heb op zolder nog ergens een kruisje wat we met tegeltjes moesten beplakken. Namen die ik my kan heugen: Karel en Rinus (Tweeling), Roy Nyman, Cees van Wyngaarden, Ren\'e Gras, John v/d Ward, Desiree Zonjee.

  Kleuterschool de Torenvalkjes, 1967

  Pastoor Steur die in de eerste klas godsdienstles kwam geven, het enige dat ik van die lessen onthouden heb is de zin "Negers kennen geen sneeuw".

  Pastoor Steur die in de eerste klas godsdienstles kwam geven, het enige dat ik van die lessen onthouden heb is de zin "Negers kennen geen sneeuw". Het skelet op zolder. Verstoppertje spelen na schooltyd (vijfde of zesde klas)

  Willibrord, 1970