Jan Tiddo Hoop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Tiddo Hoop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Tiddo Hoop heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Cardozo was de directeur, erg aardig.

  Cardozo was de directeur, erg aardig. Eylerts was een beetje de bink. Hoogentoorn of Hoogenboom zette altijd z'n sigaret rechtop op tafel. Eddie Versluys deed Elvis Presley na. Met Meta de Vries (getrouwd met Wim Blok) kon ik erg lekker dansen. Op Marijke Hornkamp was ik altijd een beetje verliefd. De gebroeders van de Zande en Wim Grooteboer en Hans Meulenbelt (getrouwd met m'n nichtje) waren de mensen waarmee ik veel optrok.

  Burgemeester Tellegen Mavo, 1956

  Ik had les van juf Boerma.

  Ik had les van juf Boerma.Mijn vriendinnetje heette Sinja Alma. Ook Jopie Teunebroek was er. Schrijfen in de winter met koude handjes in een ijskoud schriftje. Kijken naar de mooie grote paarden van de brouwerij voor de ingang van de school. Buiten slapen was erg lekker. De zuster die verbonden was aan de school was een naar mens.

  2e Openluchtschool, 1948

  Ik kwam in de 2e klas op school.

  Ik kwam in de 2e klas op school. Mijn vriendinnetje in de 5e en 6e klas was Francien Dalmeier. Tonia Verhoef vond ik ook erg aardig. Samen met Wim Vink waren we erg goed in rekenen.Ik zat bij meester van Dam die in de Roeterstraat woonde.

  Commelinschool, 1947

  ?