jan Teubel

Kent 14 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan Teubel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jan Teubel heeft 1 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben slechts twee jaar op deze school geweest in klas 1 en 2.

  Ben slechts twee jaar op deze school geweest in klas 1 en 2.Dhr Piena kan ik mij nog herinneren en Dhr. Mastenbroek. Toen wij de eerste Turkse jongen van Nederland in de klas kregen hadden wij hem wijs gemaakt dat hij moest zeggen Hallo mijnheer Mast in de broek, wat hij dus prompt deed. Dat hebben wij geweten tot 6 uur 's avonds nablijven want niemand wilde vertellen wie dit aan hem had verteld.

  Alexander Lobstein M.U.L.O, 1965

  Ik ben in de vijfde op deze school gekomen en heb daar veel geknokt met een vrij dikke jongen, wiens vader ingenieur was die aan de Brienenoord bouwde.

  Ik ben in de vijfde op deze school gekomen en heb daar veel geknokt met een vrij dikke jongen, wiens vader ingenieur was die aan de Brienenoord bouwde. Alleen de naam van onze leraar kan ik mij herinneren Dhr. Goud. Heb best een leuke tijd gehad op deze school. Mijn zus Heleen Teubel zat vier klassen lager.

  Openbare Dalenwijkschool, 1963

  Daan Keller(helaas overleden), Koos Keller (geen broers) Frans Stuurman ( de schilder)en onze terugkerende feestjes bij de Bergse plas van Daan Keller.

  Daan Keller(helaas overleden), Koos Keller (geen broers) Frans Stuurman ( de schilder)en onze terugkerende feestjes bij de Bergse plas van Daan Keller.Joyce Broere en het leukste meisje van Rotterdam van de Molenlaan en omstreken.Wat ik nooit heb durven zeggen. en Dovejanus uit Terbregge.

  Bergse ULO school, 1968

  ?