Jan Tellier

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Tellier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Tellier heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij kwamen terug uit curaçao en ik kwam in de 6e klas bij meester Kramer.

  Wij kwamen terug uit curaçao en ik kwam in de 6e klas bij meester Kramer. Ik heb maar 1 schooljaar op deze school gezeten. Ik weet niet eens of er wel een schoolfoto is gemaakt van onze klas. Wat mij nog erg bijstaat is dat meester Kramer alle leerlingen aansprak met U en als hij boos werd dan smeet hij zijn bril op zijn tafel en riep heel hard "De fant"of iets dergelijks.

  Vondelschool, 1961

  opkomst sept.

  opkomst sept. 1967. eerst 3 mnd. A cie, daarna 9 mnd. schakelen dus e-cie, vervolgens weer naar a-cie. Kader was de sgtmjr.v.d Kley, en sgt. v. Rossum. Later kwam daar sgt.I v. Dijk bij. Na K****aar circus blanco ( Kromhout Utrecht). In 1975 ontslag genomen en bij politie gaan werken. Weet geen namen meer van klasgenoten in Weert. Zowel schakelen als basisopleiding waren zwaar. Vooral de afsluitende oefening bij het KCT in Roosendaal. Viel midden in de winter. Slotenmars en velddienst bij vrieskou. Brrrrr.

  Koninklijke Militaire School, 1967

  ?