Jan te Riele

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan te Riele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Jan te Riele heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  De nonnetjes, de zandbak en de kerk(tuin) staan me het meeste bij.

  De nonnetjes, de zandbak en de kerk(tuin) staan me het meeste bij. Namen die ik herinner zijn Willy Rasing, Koos Sanders, Rosella Akkersdijk, Roelie Bakker, Sjon Saalmink, Berna van Raan (logisch, m'n schoonzus). Een eind lopen van huis (op Rivierenwijk) naar school voor kleine ukkies. In die tijd kon dat blijkbaar nog wel.

  2004, Jan te Riele

  Laatste jaar van de Houtmarkt.

  Laatste jaar van de Houtmarkt. In de klas gezeten bij juffrouw Bekema. Het gescheiden plein en de lange wandelingen van en naar school weet ik nog. De hoge lokalen met Ot en Sien aan de wand schieten me ook te binnen. Tiedink was hoofd. Het tweede jaar was op de nieuwe Maasstraatschool.

  2004, Jan te Riele

  Prachtige jaren (1969-1973) bij een dansechtpaar met klasse.

  Prachtige jaren (1969-1973) bij een dansechtpaar met klasse. Lessen voornamelijk op de zaterdagavond met vriendin Irna van Raan, vrienden Gertie Duchateau, Koos Sanders (O-benen) en Berry Hunink. De soiré's op de zondagavond waren gezellig leuk en traditioneel dus met colbert...

  2004, Jan te Riele
  ?