Jan Smit

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jan Smit heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Opleiding oktober 1974 t/m oktober 1975 in klas H.

  Opleiding oktober 1974 t/m oktober 1975 in klas H. Docenten adj de Jong en opper Meijer. Sporten was niet mijn meest geliefde bezigheid. Sportdocent Bill Gillesen has als hobby duurloop en judo. En als ik ergens een hekel aan had en nog heb is het aan hardlopen.

  2003, Jan Smit

  Ik heb op school gezeten in de tijd dat het nog een noodschool was in een in aanbouw zijnde wijk.

  Ik heb op school gezeten in de tijd dat het nog een noodschool was in een in aanbouw zijnde wijk. De school moest nog worden gebouwd. geduren de die tijd zaten wij in houten lokalen die in de zomer bloed heet waren. Leraren uit die tijd waren, van Leeuwarden (een surinaamse meester die later terug is gegaan naar Paramaribo), Ahlrichs toen al directeur, Slager, de Jong,Wormhoudt, Hoogendoorn, Kruijt,Lapre,Snel,Stokvis,Hoekman. In de klas zat onder andere Jerry van Blitterswijk, Hans Muijen, Rietje de Jong. Ik ben benieuwd of er oud klasgenoten reageren op de genoemde namen.

  2003, Jan Smit

  Ik zat in de klassen, 1G, M2A, E3A en E4A.

  Ik zat in de klassen, 1G, M2A, E3A en E4A. Dat hield in dat je de T-stroom volgde. Ik zat in de klas met oa Leen Rijntjes, Willem de jong,Leo Notenboom, Arie Fok, en ene van Duin en twee dames. Van Leen Rijntjes weet ik mij te heroinneren dat hij in de toen nog nette Millinxstraat woonde en ik met tussen de middag op de brommer op haalde om naar school te gaan.Leraren waren Bom,Buis, Carp,Planken,Buitendijk gaf tekenen en vaktheorie (pinkeltje),vd Hoeve (had een kort armpje) vd Schans (ookwel genoemd scheve Schans),Bertus, Vos,Mensonides, van Heiningen, Vissers, en de schrik van de school de directeur Szegedi. Ik kijk met plezier terug op deze tijd. Na de LTS ben ik TS'er geworden in het leger voor een tijd van 5 jaar.Hierna ben ik gaan werken als wachtmeester bij het Korps Rijkspolitie. Heb daar verschillende functies bekleed en ben nu in de regio Midden en West Brabant werkzaam als technisch rechercheur.

  2003, Jan Smit
  ?