jan -sleegers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan -sleegers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  jan -sleegers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  goede herinneringen aan het 2e...

  goede herinneringen aan het 2e straatje van Best; altijd koffie (-lucht van Piet de Dief) met vlaai (-lucht van onze buurman, Bakkerij Jordans). Ook aan Bob , de Toon (qui fait la musique :-), Hoekie,Suijkerbuijk (ook Bert), Wiesing (iets minder i.v.m. mijn rudimentaire wiskunde-knobbel),en natuurlijk Schoenmakers nog goede herinneringen. Prima tijd gehad en mede een mooie carriere aan te danken. Oh ja en onze sympatieke amanuensis Savelkoul

  2004, jan -sleegers

  Noud van Hoof, .....Willems, B...

  Noud van Hoof, .....Willems, Boudewijn Driessen (wielrenner), ...Aarts, Nico Smits, Hans Hettema. Prettige herinneringen aan deze tijd, behalve met de Duuk (duits)

  2004, jan -sleegers

  herinneringen aan de Knip, de ...

  herinneringen aan de Knip, de Fien,Den Buik, Peerke,Toontje,de Mot en verder aan lotgenoten als : Hans van Helden (eindhoven), Gerard Avontuur, ? Blokland, Boudewijn Sondervan,Tom Meulemans, Loek Elemans het hertenkamp, de studiezaal, de kapel en last but not least de prachtige sportvelden.

  2004, jan -sleegers
  ?