Jan Schets

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Schets en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Schets heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had na de HEAO nog geen zin om te gaan werken, en Rechten leek mij een prima praktische aanvulling.

  Ik had na de HEAO nog geen zin om te gaan werken, en Rechten leek mij een prima praktische aanvulling. Achteraf toch wat te weinig motivatie, zeker als je veel energie moet stoppen in tamelijk nutteloze vakken als Romeins Recht. Had wel een leuke groep mede-studenten, en het was prima vertoeven op de diverse locatie's/cafe's in het centrum van Utrecht. Toch veel geleerd, en met voldaan gevoel na het eerste jaar gestopt.

  Universiteit Utrecht, facul..., 1982

  Ook deze onderwijsinstelling had uitstekende en wat mindere docenten, plus een mix van persoonlijkheden zoals Van der Jagt, Schonberger (u wilt wel noteren.

  Ook deze onderwijsinstelling had uitstekende en wat mindere docenten, plus een mix van persoonlijkheden zoals Van der Jagt, Schonberger (u wilt wel noteren..), Van der Meer, Bakker, Ytema, Minaar etc. Met keuzevak Sociale Geografie nog een leuke studiereis naar Wales gemaakt. De barakken aan de Max Euwe straat waren een permanent noodgebouw, met een te kleine kantine die vaak blauw stond van de rook. Computerles bestond ondermeer uit programmeren in Basic, waarbij je m.b.v. in te leveren ponskaarten elke week een stukje verder kwam in je opdracht, primitief maar achteraf gezien leuk om de IT-evolutie mee te maken. Al met al was het een prima opleiding en heb er een goede tijd gehad en ook blijvende contacten aan overgehouden.

  HEAO, 1977

  Ik vond het een redelijk strenge, serieus Christelijke maar bovenal een school met uitstekend onderwijs.

  Ik vond het een redelijk strenge, serieus Christelijke maar bovenal een school met uitstekend onderwijs. Voor mij was het een hele degelijke basis voor het vervolg op de HEAO. Samen met m'n MAVO-Zeist maten Piet Meier, Jan ten Boske en Hans... reden we dagelijks op de brommer naar Amersfoort, op de terugweg vaak een pitstop maken bij de Boerenboom snackbar in Soesterberg. Zowel Piet als ikzelf hebben een redelijk brommerongeluk gehad, en in het laatste studiejaar gingen we met mijn eerste auto, een echte 2cv. Emancipatie was is die tijd nog niet doorgedrongen; er was een secretariele richting, met uitaard alleen meisjes, en de rest waren vrijwel uitsluitend jongens. Prima tijd gehad met de klasgenoten, maar ook vrijwel direct iedereen uit het oog verloren. Ik heb toen nog aardig bijverdiend door klassefoto's te maken en zelf af te drukken; grappig om m'n eigen foto's op deze site terug te zien.

  Christelijke MEAO, 1974

  ?