Jan Ruuls

Kent 6 personen

Weduwnaar , 2 kinderen
Woont in Groningen

  Bekijk het volledige profiel van Jan Ruuls en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Jan Ruuls heeft 7 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Van 1945 tot de vakantie van 1947 heb ik op deze school gezeten in de 1e en 2e klas van de beneden school.

  Van 1945 tot de vakantie van 1947 heb ik op deze school gezeten in de 1e en 2e klas van de beneden school. Ik heb weinig herinneringen anders dan dat we soms wegens kolengebrek ( direct na de 2e WO ) uitweken naar de keuken van het huis van de onderwijzeres van de 2e klas. Ik heb nog twee foto's uit die tijd. De enige namen die ik nog weet zijn die van Paul Jongman en Ruurd Faber. Zij oonden ook op de Heijenoordseweg.

  2008, Jan Ruuls

  Ik herinner me de juffrouwen Cremer, Klaassens (woonde in de Gelkingestraat), Formsma, Blokzijl, Noord (was tijdelijk hoofd) en het schoolhoofd K.

  Ik herinner me de juffrouwen Cremer, Klaassens (woonde in de Gelkingestraat), Formsma, Blokzijl, Noord (was tijdelijk hoofd) en het schoolhoofd K.P. Kim. Als leerlingen herinner ik me Roelof Kamphuis, Jan Tjapkes, Freddie Olthof, Richard Bultje, Fransje Vinke en anderen die bij de klassefoto zijn vermeld.

  2006, Jan Ruuls
  ?