Jan Ridder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Ridder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Ridder heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke jeugd gehad op deze school.

  Leuke jeugd gehad op deze school.Altijd voetballen achter de school.Direkteur was mr.de Jong,juf bischof,juf Modderman,juf Gullit die je door het hele gebouw hoorde schreeuwen,in de derde klas had je een juf die je altijd aan je oor omhoog trok,meester Walberg in de zesde klas meester de Graaf die erg hard kon slaan met zijn grote handen en zijn onvergetelijke sexuele voorlichting in de klas wat veel gegiechel opleverde.Klasgenootjes o.a. Paultje van Putten,Felix Frankfurter,Peter Schutten,Reinier v.d Brink,Louis Luising,Ronald de Jong,Gertjan Teekman,Johnny Peen,Gina v Wijk,Tineke Sargentinie,Magda de Graaf,Yvonne Ligthart,Ilonka,Liesbeth Drolsbach,Zora v Zelm,Anneke v Soest,Regina,Helen Ietswaard.

  Prof. Dr. Ph. Kohnstammschool, 1966

  zeer strenge school het leek wel een gevangenis kamp.

  zeer strenge school het leek wel een gevangenis kamp.Juf Jones was een lerares om nooit te vergeten.Klasgenootjes waren o.a Charles v.d.Pal,Pieter de Gooijer,Hans,Jeffrey,Lizzy

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1972

  ?