jan oud

Kent 2 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan oud en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jan oud heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  DE flat oftewel t internaat wij waren daar de eerste jongens in 1972,t uitgaan in steenwijk in la barca ,en tja mijn grote jeugdliefde he uit twello maar er waren meer goede vrienden en vriendinnen.

  DE flat oftewel t internaat wij waren daar de eerste jongens in 1972,t uitgaan in steenwijk in la barca ,en tja mijn grote jeugdliefde he uit twello maar er waren meer goede vrienden en vriendinnen.anneke elfring uit wijhe , ingrid lieferink uit twello ,carel siero uit ommen gerard aa.en hou s op die kapteyn op te hemelen een 8 voor een fles berenburg of andere verleende diensten jaja.Verder was de begeleiding op school voor mij niet echt toereikend van leren kwam dus bitter weinig terecht .Een onzekere puber die daardoor nog wel eens mensen ongewild kwetste .Jaren later heb ik de flat nog eens bezocht hij was toen in gebruik geweest voor vietnamese bootvluchtelingen , van de prachtige heidetuin was helaas niets meer over

  R.K. HAVO/MAVO, 1972

  ?