Jan Poot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Poot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Poot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Dir.

  Dir.Hr.Bakker Handenarb.Mw.Bakker Duits Hr.Withaar, Hr.Laman.Hr.de Munck (oud leraar lagere P.Oosterleeschool) Pijnlijke herinneringen.Was volstrekt niet gemotiveerd en doubleerde 2x in de 1e klas Leuke herinnering spelen in de half afgebroken boerderijen aan de Leyweg (tbv nieuwbouw Zkhs. Leyenburg) Met hele groep jongens nog eens een pakje sexboekjes gevonden. (Spannend!) En de vrije uren naar de bunkers in de duinen.

  2004, Jan Poot

  Medeleerlingen:o.

  Medeleerlingen:o.a. Roel (Hoi)Wildemans, Gertjan van Weelden, Adri Stijger,Anne Eckhard, Fred Blankespoor,MargriethaZuidhof,Erik Vogel, RoelVisser, Else Struyk, Theo van Dijk, Ronald Wijn? Leraren: Hr.Postma,Looijen van /Eck van der Linden("wat binnen is is binnen en wat buiten is is buiten")de Jonge Hoofd Hr.de Heus, gym.Hr.Ravesteyn. Herinnering o.a. schoolreisje naar Bennekom met de auto van Hr.Zuithoff Wie weet nog wat ?

  2004, Jan Poot

  Mij nog bekende leerkrachten waren Juffr.

  Mij nog bekende leerkrachten waren Juffr.van der Slik,hr. van der Heij, hr. Maalsen, hr. de Munck, uiteraard dhr. Geleijnse (Hoofd),hr.van Amersfoort, hr.Buitendijk,concierge was dhr.Stuyfzand, O.a in de dependance op het Westhovenplein gezeten en in de Staringstraat. Mijn geboortejaar (1946) was het begin van de na-oorlogse bevolkingsexplosie. En de school lag midden in alle nieuwbouw van Den Haag. Veel goede herinneringen !

  2004, Jan Poot
  ?