Jan Poldervaart

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Poldervaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Poldervaart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Prachtige tijd gehad in het Zuiderziekenhuis.

  Prachtige tijd gehad in het Zuiderziekenhuis. Goede opleiding gehad, eerst ziekenverzorgende en later verpleegkundige. Ook als praktijkopleider gewerkt voor de A-opleiding ,veel leerlingen begeleid, ook van de MBOV en HBOV in die tijd. Lange tijd op chirurgie 2 gewerkt, met oude namen als Zr.Lever, Geert de Graaf, Hans Eising, Zr.Dekker, Zr.Vogel,Zr.(kenau)Hammer,(waterlinie,urologie)Zr Witte. Geneesheer directeur was Dr.Karbaat. Goude tijd, wat een lol, maar ook hard gewerkt, veel gekke dingen meegemaakt. Lieve collega's gekend en mijn vrouw ontmoet Annet Vermaat. Kom er nu so****og wel eens in mijn funktie als indicatiesteller bij oud collega en afd.hoofd interne 2 Noor vd Meer, ook een heerlijk mens en geweldige collega. Mensen als je zin hebt om kontakt te zoeken met mij of met Annet doe het gerust. In 2005 zijn we 25 jaar getrouwd.

  2004, Jan Poldervaart

  Elly Theunissen herinner ik mij en een feestje, verder weet ik er niet veel van, behalve dat er een binnenplaats was waar je fijn kon spelen en daar stonden ook de 3 populieren.

  Elly Theunissen herinner ik mij en een feestje, verder weet ik er niet veel van, behalve dat er een binnenplaats was waar je fijn kon spelen en daar stonden ook de 3 populieren

  2004, Jan Poldervaart

  Leuke herinneringen aan werkweken in Ulvenhout en Ermelo.

  Leuke herinneringen aan werkweken in Ulvenhout en Ermelo. Bekende klasgenoten:Freek Ruys,Cor vd Hout,Lia de Bruin,Hans Maus,Ruud Hoogendoorn. Ik zat ook bij juffrouw Ineke Tromp in de klas. Ik heb nog een leuk boekje met allemaal brieven van de klasgenoten omdat ik toen in het ziekenhuis lag.

  2004, Jan Poldervaart
  ?