Ontdek PLUS

Jan Paulus

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Paulus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Paulus heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tijdens vrije uren koffiedrinken bij één van de klasgenoten thuis.

  Tijdens vrije uren koffiedrinken bij één van de klasgenoten thuis. Examen Latijn, een stokoude gecommitteerde en de leraar (rector!) die handig gebruik maakte van de situatie.

  Corderius college, 1967

  De schitterende tekeningen die meester Koelewijn op het bord kon toveren, de platen met daarop bijbelse taferelen, het 'jammerhout' van meester van Willigen, de was die bij juffrouw Boeve in de klas te drogen hing, het 'lege lokaal' waar je tussen de midd

  De schitterende tekeningen die meester Koelewijn op het bord kon toveren, de platen met daarop bijbelse taferelen, het 'jammerhout' van meester van Willigen, de was die bij juffrouw Boeve in de klas te drogen hing, het 'lege lokaal' waar je tussen de middag de van huis meegenomen boterhammen kon nuttigen ('overblijven'), het plein waar met knikkers op stuiters werd gemikt: 'Wie woagt, vuuftiende tegel!', de blokfluit van meester Coorengel, de eerste sigaretten, los te koop in het buurtwinkeltje even verderop aan de Zeeweg.

  Goede Herder School, 1955