Ontdek PLUS

Jan Oosterhuis

Kent 19 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Jan Oosterhuis en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Jan Oosterhuis heeft 0 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Deze opleiding zat toen nog in Arnhem in 1976 verplaatst naat Utrecht.

    Deze opleiding zat toen nog in Arnhem in 1976 verplaatst naat Utrecht

    OpleidingsCentrum Belasting..., 1975

    De ze school heette toen nog Openbare ULO school De oude ULO aan de Grote Kerkstraat is in 1957 gesloten en de nieuwe ULO is toen aan de Bilderdijklaan geopend.

    De ze school heette toen nog Openbare ULO school De oude ULO aan de Grote Kerkstraat is in 1957 gesloten en de nieuwe ULO is toen aan de Bilderdijklaan geopend. Hoofd van de school was de heer Houwer gaf aan de examenklas ook nog Duits. Andere leraren waren Supeniski (in 1958 vertrokken) Burema gaf Duits, Bos gaf Frans Veurink gaf Engels, Kelderman gaf o.a boekhouden, de Haan gaf Wiskunde is in 1959 vertrokken als leraar aan de HBS, Lamberts gaf geschiedenis, Beugelink gaf ook geschiedenis, de Vries wis en natuurkunde, Mulder, en tekenleraar was Labordus van Hagedoorn kregen we gymnastiek

    openbare Mavo, 1957

    School lag nog aan de straatweg van Zuidwolde via De Wijk naar Meppel.

    School lag nog aan de straatweg van Zuidwolde via De Wijk naar Meppel. De onderwijzers waren juffrouw Smilde later juffrouw Schiphorst en daarna juffrouw van Oosten, meester Assendorp en daarna meester Boers. Hoofd van de school was eerst meester van de Broek en toen ik in de vijfde klas zat meester Metselaar. Mester Assendorp was meer een lolbroek dan een goede onderwijzer. Hijliet toen ik in de derde klas zat de rekenschriften na kijken door enkele oudere leerlingen uit de vierde klas. Op bord schreef hij een Prodnessa en vroeg ons wat dit betekende wij wisten het niet kijk maar zij hij Assendorp achterstevoor geschreven. Hij was een uitstekende dirigent en onze school was in die tijd de enige school die ook meerstemmig kon zingen. Na de komst van meester Boers gingen onze resultaten met sprongen vooruit.

    Esdalschool, 1951