Jan Mook

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Mook en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Mook heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  '71/'73.

  '71/'73. 2 voorbereidende studiejaren. '73/'78. 5 jaar werktuigbouw 4 avonden (van 4 lesuren) in de week naar school en dat gedurende 7 jaar. Klasgenoten in de diverse jaren, Jan Berkhout, Theo Bon, Ton Mulder, Paul vd Stijl, enz.

  HTS Afdeling Werktuigbouw (..., 1971

  Juffrouw Tak natuurlijk.

  Juffrouw Tak natuurlijk.

  Juliana kleuterschool, 1953

  '65/'66 Schakelklas S2 Dependances in de Korendijkstr.

  '65/'66 Schakelklas S2 Dependances in de Korendijkstr., Tesselsestr. Vlagstr. enz. Tussen de middag naar het strand of de haven, biljarten in een cafe in de Keizerstr. Adj. dir. dhr Menger met z,n sigaartjes. Als je straf had moest je eerder komen en in de winter kolen scheppen en de kachels opstoken. Duits van dhr Hofstra die een borrel in z'n schuifdeurkast had staan. "Mijne heren is het nou eindelijk een keer stil" zei hij altijd. Dhr. Greve die gek was op carnaval schlagers. "De dochter van de slager die wordt niet mager" zongen we met z'n allen en hij vond het prachtig. '66/'67 Werktuigbouw M1A Tijdens dit jaar of aan het einde van dit schooljaar zijn we volgens mij verhuisd naar de nieuwe school aan de Leyweg. We moesten helpen met het verplaatsen van machines en het opnieuw inrichten van praktijk lokalen. Les van de hr. Riekwel, Dupre, enz. '67/'68 Werktuigbouw M2B Nu in de nieuwe school aan de Leyweg. '68/'69 Kopklasse autotechniek A2 Les van de hr. Spaans. Klasgenoten, Jan Kamphuis, Ton Kroon en Ruud Ham. Met deze 3 klasgenoten ben ik in 1970 gelijktijdig in dienst gegaan op de Kromhoutkazerne. We reden daar met Ton Kroon z'n oude VW kever naar toe.

  Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1965

  ?