Ontdek PLUS

Jan Mensink

Kent 31 personen

Getrouwd
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Mensink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Mensink heeft 19 klassenfoto's en kent 31 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  IK ging veel om met hanny jansen, mijn buurmeisje die op dezelfde school zat.

  IK ging veel om met hanny jansen, mijn buurmeisje die op dezelfde school zat.ik was toen nog erg klein en jong. verder kan ik mij weinig meer herinneren.alleen nog enkele fotos die mijn ouders toen hebben gemaakt.

  Kleuterschool de Zonnebloem, 1955

  vrienden en kennissen uit die uit waren mijn buurmeisjes Magda en Hannie Jansen(Beukenlaan).

  vrienden en kennissen uit die uit waren mijn buurmeisjes Magda en Hannie Jansen(Beukenlaan).Waar ik veel mee optrok was Hannie en mijn zus met Magda.Er woonden ook nog een familie Jansen in de spechstraat.In deze straat speelde ik ook met twee jongens. Het enigste wat ik me van deze twee kan herinneren dat ze Karel en Koentje heten en dat hun vader bij de luchtmacht werkte.Mijn zus Carla heeft nog steeds contact met Lineke Muller die naast ons woonde.Ze woont nu in Renkum.

  Burgemeester Bloemersschool..., 1958

  Ik was vroeger helemaal gek van auto`s en nu nog .

  Ik was vroeger helemaal gek van auto`s en nu nog .Ik heb hier mijn vak geleerd waarin ik nu nog steeds werkzaam ben en heb op de school een zeer leuke tijd gehad ondanks mijn ongeluk en ziekte in het 2e schooljaar.Ik heb hier mijn diploma B gehaald.Mijn vrienden in die tijd waren Wouter Verhey en Rob Hengeveld.en uiteraard nog meer o.a.Jan Leguit en Sjaak van Gastel.Sjaak Weima en Theo v.Leeuwen. ER STAAN FOTO`S OP MIJN SITE EN OP IVA KLASSE FOTO`S WAAR IK NAMEN BIJGEZET HEB DIE IK NOG KEN UIT DIE TIJD LAAT DEGENE DIE ZICH OP DEZE FOTO`S NOG HERKEND MIJ EVEN MAILEN ALS JE DAT NATUURLIJK WILT. FOTO`S UIT 1971-1972

  IVA, 1971