Jan-Maarten Noz

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan-Maarten Noz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan-Maarten Noz heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maar dat is wel heel erg lang geleden.

  Maar dat is wel heel erg lang geleden. Herrinneringen die mij bij gebleven zijn: Bij zuster Ildefons achter op de fiets met de benen in de fietstas om op huisbezoek te gaan. Kon ze eens even polshoogte nemen van de situatie thuis. Steevast op weg naar school belletje trekken in de Begijnenstraat bij de een of ander oudere man die dan ook steevast kwaad naar buiten kwam gestormd.

  Mariakleuterschool, 1967

  Leuke school, we hebben er veel plezier gehad, wel wat langer over gedaan als nodig was maar er veel goede herrinneringen aan over gehouden.

  Leuke school, we hebben er veel plezier gehad, wel wat langer over gedaan als nodig was maar er veel goede herrinneringen aan over gehouden. Veel vrienden/vriendinnen gehad maar wel allemaal uit het oog verloren. Beruchte namen uit die tijd (die vooral voor sommige leerkrachten de nodige zorgen baarden) waren: - Ondergetekende - Vincent Peters - Jules Menheere - Peter Remmits - Wilton Bruinhout - Wijnand van de Wetering Leraren waren over het algemeen genomen (achteraf gezien) best puik; Streppel, Willems(e)?, Albers, Gubbels, Ijzermans, Verdiessen, Groos en last but not least "De Non". Dat ze het allemaal volgehouden hebben is bewonderenswaardig De RR was de beste ruimte, lekker spijbelen, roken en koffie of chocomel drinken. Niks mis mee. Voor zover mij bekend zijn alle "raddraaiers" uiteindelijk prima terecht gekomen.

  Titus Brandsmalyceum, 1975

  Mooie school in mijn herinnering omdat het toen nog een echte school was (nostalgie viert hoogtij) stalen deuren en ramen, schoolmelk, hoge gangen en nog echte meesters en juffen die er nog de wind onder hadden bij de kinderkens.

  Mooie school in mijn herinnering omdat het toen nog een echte school was (nostalgie viert hoogtij) stalen deuren en ramen, schoolmelk, hoge gangen en nog echte meesters en juffen die er nog de wind onder hadden bij de kinderkens. Vooral frater Optato die mooie knutselwerkjes maakte die je als je braaf was als beloning mee kreeg aan het eind van de week of maand. (mij maar 1 keer gelukt). Jammer dat ze het gebouw jaren geleden gesloopt hebben en vervangen door nieuwbouw.

  Sint Nicolaas school, 1969

  ?