jan langeraar

Kent 9 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan langeraar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jan langeraar heeft 1 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn herinnering is dat de heer Bouma Duits gaf en de heer Klop frans en heer Klein geschiedenis en mej.

  Mijn herinnering is dat de heer Bouma Duits gaf en de heer Klop frans en heer Klein geschiedenis en mej.de Leeuw o.a. tekenles gaf De heer Stahlie was directeur. Wij gingen o.a. met Kees Valstar, Bert de Raad dn Jan Langeraar tijdens de pauzes naar het winkelcentrum de Bogaard gingen en toen al wel eens een sigaretten rookte o.a het merk sulky en runner. Bij een pauze hebben wij ons verstopt in het portiek naast de school in een meterkast bij controle van een meester (Klop) die het portiek controleerde of wij hier aanwezig waren. Opgetekend door Jan Langeraar 3-1-2015

  Gereformeerde U.L.O., 1961

  De heer Klop waarvan ik Frans kreeg en die heel goed vertellen over de preriode dat hij in Indonesie was geweest, au revoir.

  De heer Klop waarvan ik Frans kreeg en die heel goed vertellen over de preriode dat hij in Indonesie was geweest, au revoir. Achter de school was een sloot en daar ben ik in een winter bij het´ íjsje´ kraken wel eens doorheengezakt.

  Gereformeerde School voor L.O., 1957

  ?