jan kuiper

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan kuiper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jan kuiper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kan mij winig herinneren van d...

  Kan mij winig herinneren van deze school, 5e klas les van de Boer? en 6e klas van Hoevenga. Kan me nog wat namen herinneren, Eric pot zoon van de notaris, frans fransen, henri ?, meisje de boone, alita van baarn waar ik warme gevoelen voor had. Nieuwe school gingen iedere dag lopen van de oostwijken via het slingerbosje naar de school op de gagels. Tussen de middag eten bij mijn grootouders op de kallenkote alle samen met mijn broertje bert die een klas lager zat. Overeigens woont mijn grootvader er nog steeds.

  2003, jan kuiper

  Op zich een saaie en strenge s...

  Op zich een saaie en strenge school, achteraf is dit wel goed geweest voor mij, het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd. Vooral omdat ik in de eerste klas vader ben geworden en dat was (en is)een heel bijzonder gebeuren op die leeftijd. Ben in het bijzonder begeleidt door mevr Moesker geloof ik(maatschappijleer?). En voor de rest door mijn klasgenoten uit 1c de jongensklas waar ik goede herinneringen aan heb. Is de juiste school geweest voor mij op dat moment.Klasgenoten Arno Hazelaar, Josias Lalenoh, Jan Lindenberg verder nog Deniis Nagtzaam, Jos Schaafsma, Eric Plette, Jaques Siebring.

  2003, jan kuiper

  Leuke school midden in de stad...

  Leuke school midden in de stad in pauzes en vrije uren slenteren door de stad. Een brug te ver meegemaakt.Het slokje en la Balance. Klasgenoten: Han Visser, Bert Breider, Willem Hallatu, Koert Post, Joyce Schoonewille, Anja Rozeboom, Nanda de Jonge, Sven de Haan. Leraren: Grevers, Apeldoorn,

  2003, jan kuiper
  ?