Jan Kramer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Kramer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Kramer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Bouwkunde gedaan bij de heer Baan en de heer Kwantes.

  Bouwkunde gedaan bij de heer Baan en de heer Kwantes.We kregen engels van de heer van de Geest, die een heel aparte manier van lesgeven had.Wiskunde van de heer Baart en mechanica en techn.installaties van de heer Snieder.voor gym. hadden we les van Dick Stuart, de ncrv bolleboos.Klasgenoten die ik me nog herinner zijn Jan Gremme, Marinus Kaldeway,Rob van Eldik,Wim van Ziel.We bleven maar verbouwen aan de school aan de Columbuslaan.Pas na het lopen van de stage wist ik wat te gaan doen.

  2004, Jan Kramer

  De concierge, de heer van Vliet, gaf je een "okkernoot" als je het schoolplein op fietste.

  De concierge, de heer van Vliet, gaf je een "okkernoot" als je het schoolplein op fietste.In de brugklas kreeg je les in diverse beroepsgerichte vakken, waarna je een keuze moest maken na het eerste jaar.De heer Byron was mijn eerste klasseleraar.

  2004, Jan Kramer

  Van deze school herinner ik me juffrouw Doornenbal en dat we altijd buiten in de bosjes speelden.

  Van deze school herinner ik me juffrouw Doornenbal en dat we altijd buiten in de bosjes speelden.Ook maakten we lange wandelingen door bos Voordaan. Klasgenoten herinner ik me niet zoveel.

  2004, Jan Kramer
  ?