Jan Kornaat

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Vlaardingen

  Bekijk het volledige profiel van Jan Kornaat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Kornaat heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heb eerst op de kleuterschool schuin tegenover de van kampenschool gezeten.

  Heb eerst op de kleuterschool schuin tegenover de van kampenschool gezeten. Leuke herinnering:We gingen met een paar vriendjes aan het einde van de hofjesstraat, hoek kuiperstraat bij de bakker tompoezen kopen, 6 voor een kwartje,veel te veel natuurlijk, zijn er behoorlijk misselijk van geworden dat we met de laatste twee zijn gaan voetballen. Volgens mij zijn enkele namen op de klassefoto uit '55-'56 niet goed.Het gaat om de namen van no. 2, dat is volgen's mij Corrie Bal, no. 18 moet zijn Dik de Jong, no. 21 Jan Sas en no. 29 Corry Visser.

  2004, Jan Kornaat

  Leuke tijd gehad op school, met als leraar Koppenol, Wupperman e.

  Leuke tijd gehad op school, met als leraar Koppenol, Wupperman e.a. Leuke herinnering:Bij Wupperman moest je in de gang in twee rijen naast elkaar staan. Dan mocht de binnenste rij altijd als eerste naar binnen. Dus wilden wij handig zijn, en een lange rij maken, maar ik was toevallig wel de klos,want wat zij Wupperman, ik stond als tweede in de rij, en had dus naast de andere moeten gaan staan, dus kon ik mooi nablijven!

  2004, Jan Kornaat
  ?