jan knippenberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan knippenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jan knippenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de tweede klas was Juf Wijngaarden de allerbeste juf, omdat ik daar een broodje pindakaas van moest eten omdat ik steeds zat te gapen.

  In de tweede klas was Juf Wijngaarden de allerbeste juf, omdat ik daar een broodje pindakaas van moest eten omdat ik steeds zat te gapen. Ik kreeg van mijn moeder dan altijd een broodje pindakaas mee naar school in zo'n vetpapier wat volgens mij een groene kleur had. Na deze school ging ik naar de Wisselse school omdat mijn ouders gingen verhuizen naar de Braamstraat.

  2003, jan knippenberg

  ik kwam van de gildeschool en kwam in de klas bij juf Venni(c)k daarna in de vierde bij meester reitsema die had altijd ruzie met Berrie Heersink.

  ik kwam van de gildeschool en kwam in de klas bij juf Venni(c)k daarna in de vierde bij meester reitsema die had altijd ruzie met Berrie Heersink. In deze klas ben ik blijven zitten. Daarna naar de vijfde bij meester Bultje (die heet nu Bultman. Toen meester van Brummelen ziek werd ging meester Bultje de zesde klas overnemen.

  2003, jan knippenberg
  ?