Bekijk het volledige profiel van Jan Klijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Jan Klijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

wat ik nog wel weet is dat je ...

wat ik nog wel weet is dat je zaterdag naar school moest. Duitse leraar Leurs, Engelse lerares Mevr Kersten. De directeur was toen Dhr Hendrikse, zijn zoon was leraar op de basisschol waar ik op zat en zo doende kwam ik in Amsterdam op school. Het viel wel op dat alle leerkrachten je met meneer aan spraken. Muziek en boekhouden van dhr. Stiekema. Dhr Bökcker was met iemand uit de Kwakel getrouwd die ik ook kende. Sommige dingen vergeet je niet. Ik heb na mijn schooltijd nog wel een paar jaar in de horeca gewerkt. Maar tegenwoordig ben ik werkzaam als ambulancechauffeur in Leiden.

2004, Jan Klijn

ja zoals wat andere ook aangev...

ja zoals wat andere ook aangeven was meester Pronk. Hij was nou niet bepaald mijn "vriend". meester Peek kom ik nog wel eens tegen. Aardige man en het voorlezen in klas 4 vond ik geweldig. Ja een leuke school en nog steeds. Mijn dochters gaan nu ook naar de Kennedy en dat bevalt goed. Meester Jos Bouma is nu directeur en dat is op zich wel leuk dat de leraar waar ik les van gehad hebt nu les geeft aan mijn kinderen.

2004, Jan Klijn
?