Jan Jongedijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Jongedijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Jongedijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 9

  Laatste jaar KW, Eddie Oude Vrielink, Plenaire vergaderingen en na 15.

  Laatste jaar KW, Eddie Oude Vrielink, Plenaire vergaderingen en na 15.00 uur de bar open ( Amstel Bier) de opkomst van de SP en gymlessen en kunstonderwijs van Herman Damen. Scriptie 'Politiserend Vormingswerk" op eigen kracht wegens non-communicatie onbekend gebleven ( nomen nescio) docent. Diploma in 1978. Apart zo midden in Spijkerkwartier;cafe Metropool.

  2004, Jan Jongedijk

  Eerste jaar Pedagogische en Andragogische Wetenschappen, twee tentamens gehaald.

  Eerste jaar Pedagogische en Andragogische Wetenschappen, twee tentamens gehaald. Belangrijkste herinnenring. Sociologie vd Berg: mensen anticiperen op hun toekomstige status: wij riepen:' inderdaad collega". exeunt omnis.

  2004, Jan Jongedijk

  In '66 nieuw in Uden, opgezet als eerste Openbare school, door ouders en Vereniging Openbaar Onderwijs.

  In '66 nieuw in Uden, opgezet als eerste Openbare school, door ouders en Vereniging Openbaar Onderwijs. Eerste hoofd was Leo van Dillen, exponent van de stelling dat de leraar de bep[alende factor in het onderwijsproces is; in zijn geval positief.Gestart in De Schouw en midden in't jaar verhuisd naar de houten noodschool aan de Kornetstraat. Opvallend, naast het leerling-gerichte onderwijs( volgens mij hadden de leerkrachten geen prive-leven meer over-maar dat hoort bij pionieren) de schooluitvoering in de Schouw (ik speelde veldwachter en droeg mee in de menselijke pyramide) en de Ardennen-week, jammer van het kloteweer, maar echt fantastich. Reunie enkele jaren geleden in de Meent, vol goede herinneringen.

  2004, Jan Jongedijk
  ?