Jan Jochem van den Burg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Jochem van den Burg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Jochem van den Burg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me heel weinig van deze periode herinneren.

  Ik kan me heel weinig van deze periode herinneren. Muziekles van Appie Vink en scheikunde van Gerard Boeijen (inderdaad de broer van..). Abnormale hoeveelheden lesuitval. In 3 of 4 VWO wel tot 25% in 1 jaar. In 5 of 6 VWO computerles in Pascal in het 8e uur.

  havo/vwo Rivendell College, 1981

  Ger Nijkamp met z'n dubbele spieren, Donny Frijters met de Amerikaanse auto van z'n vader en z'n computerstuff, René Wouters (z'n vader was ook vlieger op de F104), de 2-ling Carlo en z'n zus (Wilma?) met verhoogde bankjes, Harold Kleingeld wiens vader ee

  Ger Nijkamp met z'n dubbele spieren, Donny Frijters met de Amerikaanse auto van z'n vader en z'n computerstuff, René Wouters (z'n vader was ook vlieger op de F104), de 2-ling Carlo en z'n zus (Wilma?) met verhoogde bankjes, Harold Kleingeld wiens vader een Corvette had (en altijd de politiescanner aan), John Smit (stille Indo), Eric de Wout (want z'n vader zat bij de politie), Bobbie (het 1e overlijden wat me echt bijstaat; z'n vader was over de kop geslagen in een mini en overleden.) Roy, Sander Schoor en nog veel meer. De 4e klas (?) met Eugène van Hoorn vond ik het leukst.

  De Meent, 1975

  ?