Jan JM Peters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan JM Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan JM Peters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde destijds in de Korenbloemstraat.

  Ik woonde destijds in de Korenbloemstraat. Ik geloof begin 50 was er een selectie tbv een of ander Philipsjubileum. Uiteraard moest er een jongenskoor zingen, alle scholen werden uitgenodigd, dus ook wij. Een straffe selectie op het koor. Wie niet goed mee kon, werd er afgestuurd. Uiteindelijk waren er zo weinig van mijn klas dat ik ook maar ben weggebleven. In 1952 zijn we naar Utrecht verhuisd

  Sint Jansschool, 1948

  Mieke de Hey Ik heb goede herinneringen aan de schooltijd.

  Mieke de Hey Ik heb goede herinneringen aan de schooltijd. Veel gelachen,(te)veel gekletst met o.a. Elly Bosman, Marianne Looyaard, Strenge nonnen. In de eerste klas allemaal verliefd op Rijpkema.

  Meisjesmulo Maria Immaculata, 1960

  Rustige echt katholiekeschool uiteraard alleen jongensschool "Buikie"de Groot, die eenmaal tijdens de vakantie metdeklas en dagje uit ging, natuurlijk per fiets.

  Rustige echt katholiekeschool uiteraard alleen jongensschool "Buikie"de Groot, die eenmaal tijdens de vakantie metdeklas en dagje uit ging, natuurlijk per fiets. In die jaaren woonden hele families op Zuilen, waar de ene helft werkte bij Demka en de andere helft bij Werkspoor. Een opgewekte meester Bruinsma Toch een fijne tijd

  St. Ludgerusschool, 1952

  ?