Jan Hulsing

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Hulsing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Hulsing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben op 26 maart 1975 in de brugklas komen binnenvallen vanuit Groningen.

  Ben op 26 maart 1975 in de brugklas komen binnenvallen vanuit Groningen. Ik bleek veel te goed voor het advies MAVO en kwam in AH2.2 terecht (met Latijn: kleine Frank, bovendien mentor). A was te hoog gegrepen: ben verder gegaan in HAVO; 1979 eindexamen en verder naar Atheneum. Daar kwam ik weer vele vrienden uit 2e klas tegen, o.a. Paul. Atheneum afgemaakt, 1981 examen. Uitwisseling met leerlingen uit York, werkweek in Rolduc... Dolf Habets als 'broekie' uit Limburg om duits te geven.... Fijne tijd!

  Snellius Scholengemeenschap, 1975

  Weinig: ik vond het wennen op die 'grote school' Wel penvriend aan over gehouden: Hans Buis.

  Weinig: ik vond het wennen op die 'grote school' Wel penvriend aan over gehouden: Hans Buis. VOlgens mij zaten we in 1C. Dallinga kwam van de Vondelschool mee en gaf aardrijkskunde (?). Frans werd gegeven door een bijna echt frans aandoende dame: was er toen erg goed in. Ben op 26 maart 1975 van school gegaan i.v.m. verhuizing naar Amstelveen (vlak bij Schiphol...)

  Menno van Coehoorn MAVO (v/..., 1974

  Juf Kiemel, Dallinga, Sikkens; altijd feest als ik met m'n accordeon over het schoolplein en van lokaal naar lokaal ging met de hele klas er in polonaise achteraan.

  Juf Kiemel, Dallinga, Sikkens; altijd feest als ik met m'n accordeon over het schoolplein en van lokaal naar lokaal ging met de hele klas er in polonaise achteraan.

  vondelschool, 1968

  ?