Jan Huiskamp

Kent 16 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Huiskamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Huiskamp heeft 3 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezellige tijd! De sensatie, dat de meiden naar je toe kwamen en je "ter dans vroegen".

  Gezellige tijd! De sensatie, dat de meiden naar je toe kwamen en je "ter dans vroegen".Dat heeft mijn "verlegenheid" naar de vrouwen erg overboord gezet.

  Dansschool Biezeman, 1968

  Twee maal de eerste klas "gedaan".

  Twee maal de eerste klas "gedaan".Ik zat meer achter de meiden aan, dan dat ik de les volgde.Dat krijg je als je met 5 jongens in een klas zat met 20!meiden.Ik herinner me Frans Hulshof, Hans Prins, de mooiste meid (in mijn ogen) Tineke Haarland, Willy van Doorn, Ria Voorschoten en vele gezichten waar ik de naam niet meer van weet.Het was daar constant ouwehoeren. Ben blij dat ik eraf ging, want de elektrotechniek sprak mij veel meer aan. En dat is tot heden gebleven.

  dr Th. J de Visserschool vo..., 1965

  Op zaterdag-ochtend nog naar school!Heel ff maar,maar toch.

  Op zaterdag-ochtend nog naar school!Heel ff maar,maar toch.Verder heb ik de elektrotechniek gevolgd op m'n makkie. Verveelde me en zat constant te ouwe-hoeren wat tot gevolg had, dat ik vaak uit de klas werd gestuurd. Als je 9-ens op je rapport had, kreeg je patat bij `Het Smulpaleis`van Blankevoort .Kon ik opeens 4 patatjes bestellen! Verder ging ik op LTS-C niveau verder. Dat was pittiger en werd ik wat rustiger.

  Technische ambachtschool (z..., 1967

  ?