Jan Huben

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Huben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Huben heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Frater Ludovic moest 's zaterdags altijd met de trein naar Tilburg (?) Op het gaspitje in de klas moest ik dan om half 12 het gas aansteken, zodat zijn blik spinazie met aardappelen om 12 uur warm was.

  Frater Ludovic moest 's zaterdags altijd met de trein naar Tilburg (?) Op het gaspitje in de klas moest ik dan om half 12 het gas aansteken, zodat zijn blik spinazie met aardappelen om 12 uur warm was. Ook mochten wij onderling de catechismus overhoren. Zonder waarschuwen deed hij dat weer eens een keer zelf. Allemaal ( bijna) een "NUL" Meneer Tielemans 5e klas. Eerste Franse les in de pauze. Ik heb er later nog heel veel aan gehad. "Jean frappe Marie avec sa canne."

  R.K. Jongensschool St. Joan..., 1955

  Hr.

  Hr. van Lieshout, leraar Frans, mepte op mijn eerste schooldag mijn agende van de bank. Later werd het "mijn vriend"toen hij hoorde dat ik mijn 1e Dan gehaald had. Toen ik later een bord vol scheikundige formules op schreef, moest ik naast hem op de klassefoto. Hr. Mennen had op het mededelingenbord geschreven dat ik de hoogste punten had, samen met Willy (zijn achternaam ben ik vergeten) voor het vak "lichamelijk opvoeding".

  St.Thomas van Aquino, 1960

  ?