Ontdek PLUS

Jan Hofman

Kent 52 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Hoevelaken

  Bekijk het volledige profiel van Jan Hofman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Hofman heeft 67 klassenfoto's en kent 52 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sinds 1 augustus 2016 mag ik directeur-bestuurder zijn van deze school.

  Sinds 1 augustus 2016 mag ik directeur-bestuurder zijn van deze school. Ik vind het een hele prettige school. Fijne leerlingen en fijne collega's. Echt waar!

  Jan Hein Donnerschool, 2016

  Deze school vond ik prettig om te werken.

  Deze school vond ik prettig om te werken.Om diverse redenen denk ik nog vaak terug aan deze school. Onlangs weer in Maassluis geweest. Om de familie van Louise Oosterom-Mateovics te condoleren. Louise heeft veel indruk op mij gemaakt: hun trouwdag en het afscheid. Leuke kinderen, bijzondere mensen daar op de Groenschool.

  Groen van Prinsteren school, 1983

  Goede herinneringen aan deze kinderen! Samen met Juf Anja van der Harst werkte ik op deze school, maar voor twee dagen per week.

  Goede herinneringen aan deze kinderen! Samen met Juf Anja van der Harst werkte ik op deze school, maar voor twee dagen per week. Ik was net van de PABO af en wilde het dus extra goed doen; daardoor in het begin wel iets te streng. ik heb hele goede herinneringen aan deze groep 7. Leuke kinderen, soms wat druk, maar alleen in het positieve! Afgelopen jaar moest ik weer aan de weeksluiting denken toen Live Aid op tv was. Op de vrijdag middag bij de weeksluiting deden wij Feed the World als klas; ik mocht dirigeren, poeien dat viel niet mee. Ook herinnerer ik me het Kersfeest; 's avonds samen met de ouders. ik kwam te laat omdat ik te weinig benzine voor de motor had; schaam, schaam.... Ik hoop echt dat het met jullie allemaal is goede gegaan. Gr Jan Hofman

  De Clipper, 1986