Ontdek PLUS

Jan Heikamp

Kent 12 personen

Geregistreerd partner
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Heikamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Heikamp heeft 12 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begin 1982 fuseerde de Pravo met de Minerva mavo en deden enkele mensen waaronder ikzelf lessen op mavo niveau zodat we meteen in de tweede klas kwamen van de Minerva mavo.

  Begin 1982 fuseerde de Pravo met de Minerva mavo en deden enkele mensen waaronder ikzelf lessen op mavo niveau zodat we meteen in de tweede klas kwamen van de Minerva mavo. Leuke tijd geweest die 3 jaar. Er zijn me heel wat namen bijgebleven maar niemand meer gezien.

  Pravo minerva voor mavo/vbo, 1982

  Maar 1 jaar zat ik op deze school, jaar 1981/1982, daarna werd het een scholengemeenschap met de Minerva mavo en ging ik samen met nog een paar mensen naar de mavo kant.

  Maar 1 jaar zat ik op deze school, jaar 1981/1982, daarna werd het een scholengemeenschap met de Minerva mavo en ging ik samen met nog een paar mensen naar de mavo kant. Kon zo gelijk naar de tweede klas.De Pravo was voor mij iets te makelijk,maar was wel een mooi jaar. Alleen het fietsen naar Ede moest ik wel ff aan wennen.

  de 'PRAVO', 1981

  De eerste school na de kleuterschool waar ik op kwam, is dus al een tijd geleden.

  De eerste school na de kleuterschool waar ik op kwam, is dus al een tijd geleden. Andeweg is een van de leraren die me het meest is bijgebleven en een van m,n toenmalige klasgenoten Jan van de(n) Brink werkt nu bij mij in hetzelfde bedrijf.

  De Stijgbeugel, 1973