Jan Heek

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Heek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Heek heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De 1e klas was juffrouw Smit, zij was als een moeder voor mij.

  De 1e klas was juffrouw Smit, zij was als een moeder voor mij...ik vond school toen prima. Dat veranderde toen ik bij meester Florentinus in de klas kwam, deze ex-Indonesiër hield er nog feodale methoden op na zoals slaan, schoppen, oren trekken en zo. Als je maar een paar ezelsoren schreef dan kreeeg je meteen een klap voor je kop. Bij mijn broertje die een paar jaar later bij hem in de klas kwam heeft hij zo hard aan een oor getrokken dat deze scheurde en hij bloedend thuiskwam. Kortom, ik was blij dat wij in 1956 naar Loosduinen verhuisden.

  De La Reyschool, 1952

  Kwam in de 5e klas bij meester Affolter, hoofd van school was Broeksma die mij dwong om de 7e klas te doen (was wachtkamer voor schoolverlaters en heette officieeel VGLO: Voortgezet Lager Onderwijs).

  Kwam in de 5e klas bij meester Affolter, hoofd van school was Broeksma die mij dwong om de 7e klas te doen (was wachtkamer voor schoolverlaters en heette officieeel VGLO: Voortgezet Lager Onderwijs). Andere leraren waren: Juffrouw Kat, de heer Dees (die we regelmatig tot waanzin dreven). Toch was de school vooruitstrevend want al in de 5e klas kon je (na schooltijd) naar Franse les. In de 7e kreeg je ook Engels. Ik heb helaas geen foto's uit die tijd.

  Julianaschool, 1956

  Ex-Anne Frank MULO-gangers van 59 - 64, kijk op www annefrankmulo nl ! De eindexamen kandidaten van 1964 komen nog om de zoveel jaar bij elkaar.

  Ex-Anne Frank MULO-gangers van 59 - 64, kijk op www annefrankmulo nl ! De eindexamen kandidaten van 1964 komen nog om de zoveel jaar bij elkaar. Op 15 mei 2017 was dat voor het laatst. In 2018 willen we weer een reunie organiseren en wij zouden het leuk vinden om de groep wat groter te maken met leerlingen uit die tijd. Heb je belangstelling neem dan contact op via de website ...er zijn bijna 150 foto's verzameld en via de website beschikbaar. laat wat van je horen!!!!!

  Anne Frank Mavo, 1959

  ?