Jan Haasnoot

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Haasnoot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Haasnoot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het winkeltje van broeder Edelbertus waar je met "goedkeuringen" kon betalen.

  Het winkeltje van broeder Edelbertus waar je met "goedkeuringen" kon betalen. Was een fantastische man !!!

  Mariaschool, 1955

  Werk nu 3 jaar op deze basisschool en heb het hier prima naar mijn zin.

  Werk nu 3 jaar op deze basisschool en heb het hier prima naar mijn zin. De werkweken met groep 8 zijn ook hier een belevenis!!!

  De Triangel, 2002

  In 1971 kwam ik als jong meestertje met lang haar en baard op deze school.

  In 1971 kwam ik als jong meestertje met lang haar en baard op deze school.Het was de tijd van de veranderingen, alles werd wat vrijer i.p.v. rijen in de klas, werden het groepjes of een kring. Veel kinderen waren van "echte" Loosduinse afkomst o.a. uit de Hovybuurt, de Tuinenbuurt, de Muziekbuurt en natuurlijk de Madepolder!!!!! Het waren mooie jaren met naast het gewone leren, ook tijd voor bijzondere momenten: Koninginnedag, voetbal op het oude GDA-terrein, het eerste schoolkamp op het oude GDA-terrein, de schoolkampen in Teteringen en Eerbeek (met de beroemde spooktocht "meester, denk aan uw kindje....").De musicals waar sommige oudleerlingen vertellen dat ze nog de liedjes kunnen zingen, geweldig. Het is leuk om te lezen wat er van een ieder geworden is. Een persoonlijk berichtje stel ik zeer op prijs. Ik ben op het net te bereiken via ( en nu volgt een soort code anders komen er sterretjes te staan):janhaasnoot(het tekentje boven de 2) g m ai l ( aan elkaar)punt c o m (aan elkaar)

  Het Lichtbaken, voorheen st..., 1971

  ?