Jan Goeijenbier

Kent 5 personen

Burg. staat - , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Goeijenbier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Jan Goeijenbier heeft 5 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Verhalen van de aardrijkskunde...

  Verhalen van de aardrijkskundeleraar (pater ?), toneel (pater Niekus) en het stevige optreden van Lafeber (Engels). Ontmoette later Ronald Plasterk, hij had dezelfde herinneringen. Had verkering met Marijke van der Tuin uit de Fahrenheitstraat.

  2003, Jan Goeijenbier

  Bleef zitten in de 1e klas. Va...

  Bleef zitten in de 1e klas. Van achten en negens (1e rapport) ging het naar teveel vijven. Toen werd het een gemengde school, wat ook zijn voordelen had. Melkboer Van der Valk verkocht lekkere Marsen; tompucen op de hoek bij de Spar. In de derde wisselde ik briefjes uit met een meisje uit de tweede, Marria Tetteroo. Alle briefjes heb ik bewaard. Kalverliefde toen. In 2014 werd dat door een speling van het lot echte liefde. Na 7 maanden was dat al weer over. Leer mij vrouwen begrijpen!

  2003, Jan Goeijenbier

  Prachttijd! In 1990 een reunie...

  Prachttijd! In 1990 een reunie georganiseerd van de toenmalige 6e klassen. In 2015 de tweede reünie, 50 jaar na de 6e klas in 1964-1965. Georganiseerd met Wil van Leeuwen, Jan van der Voort en Gerard de Vreede.

  2003, Jan Goeijenbier
  ?