Jan Gerritse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Gerritse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Gerritse heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat op deze school, waarvan de ingang in de hoek van de Kogelvangerstraat en Korte Bajonetstraat zat.

  Zat op deze school, waarvan de ingang in de hoek van de Kogelvangerstraat en Korte Bajonetstraat zat. Herinner mij nog enkele namen, zoals Toos Krijgsman, Cor Blerk,die via zijn vader het communisme propageerde en Cor Schefferlie, die ik later ook nog lange tijd gekend en ontmoet heb.

  burgemeester jacobschool, 1954

  Leuke tijd geweest, vooral de pauzes in de Jagerstraat.

  Leuke tijd geweest, vooral de pauzes in de Jagerstraat. Herinner mij nog de strenge, maar toch aardige leraar Frans/Nederlands de hr. Weldering ofwel Peen genoemd, de heren Quist en Kwast en de directeur Vermaat. Als aanvulling van de foto's van Henny Woudenberg nog een aantal klassefoto's. Voor event. geinteresseerden mijn e-mail is gerritse apestaartje heetmail stip com(sorry voor de schrijfwijze, maar hier komt men vast wel uit, anders wordt het door deze site afgeschermd)

  Dr. A. de Jagerschool, 1963

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Herinner mij nog de hr. Vaessen rasechte Limburger. Daarnaast nog de namen: Laurens een kleine opdonder, Bianchi ( werd door Vaessen altijd De Witte genoemd) ene Loes....had een vriend in Duitsland, Sjaantje van Diggelen, Sylvia Detmers, Els Remkes, Wil van Rijsdijk en ongetwijfeld komen er nog veel meer namen naar boven. Ben ongeveer 5 maanden voor het eind-examen overgestapt naar de Mulo in de Jagerstraat, wat ik ook nu nog steeds verschrikkelijk jammer vind. Ben op dit moment nog steeds getrouwd en heb 2 dochters 24 en 25 jaar en werk op dit moment bij het grootste ICT bedrijf van Nederland op lokatie bij de Ministeries van Justitie en Onderwijs/Cultuur Voor event. geinteresseerden mijn e-mail is gerritse stip heetmail stip com (sorry voor de schrijfwijze, maar hier komt men vast wel uit, anders wordt het door deze site afgeschermd)

  MIDDELLAND ULO, 1960

  ?