Jan Franken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Franken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Franken heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kom op het moment alleen op meester Bos die dagelijks wel vaker de handen controleerde maar heel mooi geschiedenis kon geven.

  Kom op het moment alleen op meester Bos die dagelijks wel vaker de handen controleerde maar heel mooi geschiedenis kon geven. Moet iets ouder worden en meer over het verleden opwarmen. Als bekende herinner me alleen een achternaam: D'Ohrty zoon van de apotheker op De Bok.

  St. Jozef, 1958

  De lift heeft mij veel zorgen gebaard, zeker als Danny mee mocht, oh oh.

  De lift heeft mij veel zorgen gebaard, zeker als Danny mee mocht, oh oh. Vooral de koffiepauzes hadden het in zich. Ergens kan ik me nog aan Frans Gorter en Wim van Beek herinneren. Oh ja Bert uit Velp (Slijkhuis) mag ik niet vergeten - toffe peer. De boefjes uit de BI van de HEAO zal ik niet vergeten en we zullen maandelijks een ruïne organiseren. En bereiken kun je me altijd onder jan at frankenmassmann nl

  HAN - HEAO, 2000

  onder Willems een reuze tijd gehad, de laatste klas MULO A, frans kregen we van van Nimwegen, rest komt nog weer opdagen.

  onder Willems een reuze tijd gehad, de laatste klas MULO A, frans kregen we van van Nimwegen, rest komt nog weer opdagen

  St Vincentius à Paulo, 1966

  ?