Jan Dijkstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Dijkstra heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1 jarige opleiding tot huisarts na de basisstudie Geneeskunde met stages in huisartspraktijk, sociale en/of interne geneeskunde.

  1 jarige opleiding tot huisarts na de basisstudie Geneeskunde met stages in huisartspraktijk, sociale en/of interne geneeskunde. Daaraan voorafgaande heb ik nog 1,5 jaar Neurochirurgie gedaan n.a.v. een wetenschappelijke studie over drainage systemen bij kinderen met een hydrocephalus (waterhoofd) en volwassenen met een liquor( hersenvocht) circulatie stoornis. Verder bestond de opleiding uit een terugkomdag op het instituut een scriptieopdracht.(Fysiotherapie in de huisartspraktijk)

  Rotterdams Universitair Hui..., 1976

  Liep altijd met een vriendinnetje Beverlie de Jong uit de Donkerslootstraat naar school onder begeleiding.

  Liep altijd met een vriendinnetje Beverlie de Jong uit de Donkerslootstraat naar school onder begeleiding. Hele lieve herinneringen aan juffrouw Bouman( maar ook juff. Cederhout. Veel geprikt, geplakt en getekend. Intense herinnering aan de opvallende gele tegeltjes in de school en de wat lager gelegen klas t.o.v. het straatprofiel. Leuke tijd voor zover ik me dat nog kan herinneren.

  Chr. Kleuterschool De Zonne..., 1952

  Goede herinneringen aan deze school die toch wel strak georganiseerd was, maar waar toch een democratisch stemming doorbrak.

  Goede herinneringen aan deze school die toch wel strak georganiseerd was, maar waar toch een democratisch stemming doorbrak. Sommige docenten waren hun gewicht in goud waard zoals de mentores Ita Kramer en Kees Haartsen, beiden classici. Deze mensen zorgden ervoor dat je ertoe deed en een goed 'self esteem' kon ontwikkelen.Duidelijke opvattingen over beheersing van stof en opbouw parate kennis was standaard. Kom daar tegenwoordig nog eens om!Pluk nog steeds de vruchten van al die bagage. Trouwens het heel leraren corps mocht er zijn. ook veel plezier gehad aan geschiedenis docent Esser en wiskunde leraar De Leeuw den Bouter, die absoluut vermoedde dat ik een laatbloeier was.

  Christelijke Scholengemeens..., 1961

  ?