Jan Denekamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Denekamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Denekamp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik herinner me nog meesters en juffen: Kamperman (Kampervoelie, altijd hand in de broekzak), Gerritsen, De Raad (Trapharmonium en piano), Kuiper; Een groot schoolplein met een hoog hek.

  Ik herinner me nog meesters en juffen: Kamperman (Kampervoelie, altijd hand in de broekzak), Gerritsen, De Raad (Trapharmonium en piano), Kuiper; Een groot schoolplein met een hoog hek. Mooiste meisje van de klas was Gezien van Berkel, de lolligste was Helga van Muilwijk. Veel opgetrokken met Huib Zomer, Hans van Zanten, Hans (van de Julianaweg), Arie Lewis en nog enkelen. Ook nog beruchte broer en zusters voor mij op school gehad, dus hoorde altijd: Zo, dus jij bent een broer van ..., dat belooft niet veel goeds!

  2003, Jan Denekamp

  Spieker, Van Lunteren en Diks (zielige man) als sterkste herinneringen.

  Spieker, Van Lunteren en Diks (zielige man) als sterkste herinneringen. Maar natuurlijk ook stiekem roken in het fietsenhok en de korte rokjes en mooie benen van Tonnie de Vries. Blij dat ik eraf kon, omdat we naar Hilversum verhuidsen.

  2003, Jan Denekamp

  Weinig uitgevoerd, alleen maar zitten kijken naar de mooie meisjes uit mijn klas.

  Weinig uitgevoerd, alleen maar zitten kijken naar de mooie meisjes uit mijn klas. Vooral Maureen Middleton. Kon dus ook na 2x blijven zitten van school!

  2003, Jan Denekamp
  ?