Jan Deelen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Deelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Deelen heeft 25 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat in een BM-klas.

  Zat in een BM-klas. Ik was het eerste jaar gehuisvest in het internaat aan de Breewaterstraat bij dhr. en mw. Dop en het tweede jaar in Pauwenburg bij de officieren de Kubber en Postma. De Rode Lantaarn was mijn stamkroeg.

  Maritiem Instituut " De Ruy..., 1965

  Een van de dingen die mij zijn bijgebleven was de bakker op de hoek waar we tijdens de pauze koek gingen kopen.

  Een van de dingen die mij zijn bijgebleven was de bakker op de hoek waar we tijdens de pauze koek gingen kopen. Mijn vrienden waren Kees Vogel en Arie v.d. Meij en Adrie Zegelaar. Bekende leraren waren de heren v.d Glas, Bot, Bokma, Eckhart, Nederlof, Versluis( broer van Piet en Marijke Versluis). Een bekende schoolvakantie was in de jeugdherberg in Chaam.

  Erasmus Mavo, 1960

  Ik woonde in die tijd aan de Veerweg, recht tegenover de Briel.

  Ik woonde in die tijd aan de Veerweg, recht tegenover de Briel. Op de plaats van de Briel staan nu de flats van de Constantijn Huygenslaan. Tijdens de watersnood, op de dag van mijn verjaardag 1 februari 1953, zijn wij door de ponteniers uit huis gehaald en naar de Veerstoep gebracht. Ik speelde in die periode veel Vivian?? Viveen. Zij zijn later geemigreerd naar Zuid-Afrika?? Na de watersnood zijn wij verhuisd naar de Matena.

  Klimop kleuterschool, 1951

  ?