Bekijk het volledige profiel van Jan Deelen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 25

Jan Deelen heeft 25 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Zat in een BM-klas. Ik was het...

Zat in een BM-klas. Ik was het eerste jaar gehuisvest in het internaat aan de Breewaterstraat bij dhr. en mw. Dop en het tweede jaar in Pauwenburg bij de officieren de Kubber en Postma. De Rode Lantaarn was mijn stamkroeg.

2004, Jan Deelen

Een van de dingen die mij zijn...

Een van de dingen die mij zijn bijgebleven was de bakker op de hoek waar we tijdens de pauze koek gingen kopen. Mijn vrienden waren Kees Vogel en Arie v.d. Meij en Adrie Zegelaar. Bekende leraren waren de heren v.d Glas, Bot, Bokma, Eckhart, Nederlof, Versluis( broer van Piet en Marijke Versluis). Een bekende schoolvakantie was in de jeugdherberg in Chaam.

2004, Jan Deelen

Ik woonde in die tijd aan de V...

Ik woonde in die tijd aan de Veerweg, recht tegenover de Briel. Op de plaats van de Briel staan nu de flats van de Constantijn Huygenslaan. Tijdens de watersnood, op de dag van mijn verjaardag 1 februari 1953, zijn wij door de ponteniers uit huis gehaald en naar de Veerstoep gebracht. Ik speelde in die periode veel Vivian?? Viveen. Zij zijn later geemigreerd naar Zuid-Afrika?? Na de watersnood zijn wij verhuisd naar de Matena.

2004, Jan Deelen
?